Наташа жна анчовс

А я чаво…таво вш?

Мне радосно бывать с тобой,
Где ты и родиЛось,
Дитя моё с РадосТово.
Ах, Галюнок! Ах, Тёлк!

…Гда мы кружиЛися с тобой
Ля-к ПрипЯти Ш а во вш,
То было страшно мне за й то, шо й ты хитРа-К, как Лось Ш.
Ах, Лисяня с АбРамЧугКоф!

АнищЕнко я Ш тута во Б.
Ну, О, Михайло Ж бо вж.
Жыву ва й хате ше таво, шо й мне Наташк нахЦёг.

Так я, ну, шо…Поэт Народн!
Бо шо мни тута во
Так загрузыты сайт дерМом, шо, О, аж мыш пЕ сок!

Шэ хто зайДита да Мишков
И  цикл сциХХоф ахтКлой.
Ужэ тогда ты будэш востр…как сотня пажуров.
Ну, пажурив та й ногць.

У нас тут во в палейшуков
В палях оно Ж трава Ж.
А ны взросла дэ й, ой, у квакш якая, мо, й конопль.

Ятвягы вышлы по дрова.
А там…
Ва у ддваРах
Шэ хтось рахуе, чы два хар повисылы, хи, тик на ябЛони ув Тигр.

Швая тут швайка жэ в нажув,
Шо рижуць но Ж кавун.

О так от мы й пародзий вдруг
Напышымо й на й друг,
Шо  й бы й Ж хахол
В МасКовь.

Да…нищый енку танЦайВаль
Однуть сётут
В Сухым Буру Ж.

А ружу хто тут обНаруЖ:
Нарава з Довська я.
Чы й, мо, дэ й з Дыржына (Одрыжына Ж). НаводКУ Сь я вам даф
На нищых пранц?

А ВодКУ Зь выпЮ  й сам вж.
Ходы сюда,
Лягайл
С шыльля!

То будэ, мо, й хана кому дэ влад.
Бо Ж зо смыху ныльзя й вам Сайк.


Рецензии