Нащадкам

                Музика: Валентина Iванова

Пам’ятай імена тих героїв,
Що колись піднялись, як один.
Без наказів і довгих сувоїв
Захищали від чорних годин.

Материнська сльоза немов річка,
Пробіжала поміж берегів, 
І пов’язана чорна мов стрічка
Від Донбасу до сонячних гір.

   Пам’ятайте, нащадки щасливі,
   Хто спасав вас колись від біди.
   Виростайте здорові й красиві,
   Залишаючи добрі сліди.

А було хлопцям двадцять, чи більше,
Їм би жити усім серед нас,
На велику біду, сталось інше,
Чорна смерть зупинила їх час.

З фотокарток нам посмішка щира
Свій наказ віддає – «Не тужіть!»
Хай жінкам залишається віра.
Свій очаг від біди бережіть!

   Пам’ятайте, нащадки щасливі,
   Хто спасав вас колись від біди.
   Виростайте здорові й красиві,
   Залишаючи добрі сліди.


Рецензии
Прочитала и не знаю правильно ли поняла.Живу вестями с донбаса.Воюющим братьям объединиться бы против олигархов.Спасибо.

Любовь Венедиктовна   21.11.2014 20:38     Заявить о нарушении