iмпровi3-2

київ, розбиті дороги в околицях,
в спальних районах багато так простору,
зняти з тебе весь одяг, сьогодні, не питатиму дозволу.

пізній трамвай іржавою рибою, грюкоче, дрижить,
пливе під дощем, жовтою плямою щезне
за рогом, радіо грає джазовий джем.

вперше пальців твоїх і шкіри торкаючись,
серце тріпоче мов листя на вітрі,
серпневим, фінальним акордом

літо міддю труби тане в повітрі...


Рецензии