Сон
Коли я їхала у потязі швидкому.
Який барвистий був мій сон і кольоровий,
Він тільки мій, не розкажу його нікому.
Приспів
Але нехай, сниться нам край,
Де цвітуть дивовижні жоржини,
І нехай ми відчуєм рай,
Хоч у сні в край кохання полинем.
Все сталось так, як у ві сні на жаль буває,
І романтичний сон раптово так скінчився,
В житті не так усе, як ми того бажаєм.
І на своїй зупинці потяг зупинився.
грудень 1995
Свидетельство о публикации №112120904245