Облиш
Цей листопад, не той, шо в рiк минулий.
Я мрiяла – ми долю пiдманули.
Та не судилося… i вiтер з серця стер
Усi слова, розвiяв почуття.
Так порожньо I прикро, як нiколи…
I вiд образи серце захололо,
Штовхаючи мене у небуття.
Свидетельство о публикации №112120800879
Наталья Сытник 25.02.2013 14:38 Заявить о нарушении