Подружка кап тошка

Солоденька спала
Подушку коханку обіймаючи
Новорічного ранку прокинулась від телефонного дзвінка
Плеснула радості струя
Тихше, без паніки
Вітаю зі святом пані
Поглянь у віконну раму
Сповзай з дивану
Ура! сніг
Так о 4 випав сховав розмітку доріг
Пусті білосніжні вулиці
Де не де стомлені святом додому сунуться
Зиму залишим у цьому ключі
Водою запудрені корчі
Розтали, Живе знайомство весною
Сором'язливо посміхались обоє
Подружка капітошка
Весняний сарафан горошком
Прикрашав юну спокусницю
Майбутню першокурсницю


Рецензии
P.S. Присвячено Юлії Куманецькій

Красный Саня   08.12.2012 16:03     Заявить о нарушении