НОВЕ
Іде спокійною і впертою ходою.
Сьогодні знов крокує "Новий рік",
І щось нове приносить за собою.
Знов сподіваннями ворушиться душа:
На щастя,на любов,на затишок у хаті.
І віримо ми знов,що зміниться життя,
Що будемо ми всі,на сміх і хліб багаті.
Знов вогник спалахнув,в засмучених очах,
А у серцях людей запломеніла віра.
Бо знову йде до нас,веселий "Новий рік",
З величністю й упевненістю змія!
Свидетельство о публикации №112120708050