Грудень

Грудень першим снігом вкрився,
та й мороз не забарився…
Віти зимні кришталеві,
краплі сонечка рожеві,

Впали на холодний лід,
де мороз залишив слід….
Сяє ранок срібним світом,
у віконці зорі квітнуть,

Білий день зима малює,
промінь трафарет руйнує…
Пташка сіла на прутину,
та й смакує горобину.


Рецензии