вилiкуй мою хвору душу
прошу! вилікуй її собою...
вона ж нещасна, вона - це каліч,
вона задихається в паралічі.
і всі хвороби, що є в світі,
у ній вже побувати встигли.
і ось здається вже вона помре,
вона помре, я знаю!
і, мабуть, вже вона й сама не хоче жити.
навіщо жити? навіщо все терпіти?
хай краще помирає!
або є вихід - вихід це є ти.
прошу, лікуй її собою.
і їй багато і не треба,
лиш відчувати тебе поруч,
єднання наших душ -
це те, що їй так треба.
але ж тобі не треба!
і душа моя вже у труні,
спочиває...
Свидетельство о публикации №112120500975