Зимовий дух

Зимовий дух уже витає,
Синичка стукає в вікно.
Холодний вітер завиває,
Останнє він жене тепло.

Сніжинки перші випадають
На землю, озеро і ліс.
Летять, кружляють швидко тануть,
Мороз ще не морозить ніс.

Він робить тільки перші кроки,
Ще воду не скував у лід.
Задасть він скоро нам мороки -
Почне морозити як слід.

Шибки на вікнах розмалює,
Скує озера і річки.
Холодним вітром все задує,
Наступлять зимові деньки.

Зима - період нелегкий,
Але прожити його треба.
Вдихайте дух оцей п`янкий,
Коли летять сніжинки з неба.


Рецензии