k

один ковток твого-мого повітря,
забутий хтось,незгаданий тобою.
комусь, мабудь, шалено прикро,
що ти мене лиш звеш з собою.

шалена мить твоїх-моїх цілунків,
чудова мить твого-мого мовчання.
в тобі шукаю порятунку,
та в серце лиш твого втручання.


Рецензии