Чи пам ята ш любий друже
Прощання нашого, останню мить.
Тебе люблю я, і сумую дуже,
Так сильно,що аж серденько щемить.
Чи пам’ятаєш, як ми розлучались?
Знали, що ця розлука на віка...
Ми розуміли це. Та розпрощались.
І зупинилося, з тих пір моє життя...
Не передати,в сердці моїм болю.
Не передати, печалі у душі....
Я крадькома, оплакую ще долю.
І тішуся, що стрілися в житті.
Ти відпустив мене, а я пурхнула,
неначе пташка з рідного гнізда.
Роки пройшли, печаль моя заснула.
Але душею й серцем, я твоя.
Прости мені, мій любий друже,
що розлучило нас,ось так життя.
Тебе люблю я, і сумую дуже,
ти просто знай, що я твоя…
Свидетельство о публикации №112120410261