Моя кохана
Моя кохана
Прости мені, моя кохана,
що молодість,твою забрав.
Ще досі,в пам’яті світання,
та мить коли тебе, обняв.
Ти як колись,мені бажана,
я все життя, тебе чекав.
Здійснились мої сподівання,
що ти моя, я завжди знав.
Життя прожита половина,
і скільки ще, ніхто незна.
Спасибі рідна, за доню й сина.
Твоя любов, для нас свята.
Я вдячний долі, вдячний Богу,
що він тебе,мені послав.
Моя кохана, моя бажана,
як довго я тебе, шукав…
Свидетельство о публикации №112120410131