що п сля тебе залишиться?

що після тебе залишиться, друже?
для чого ти прожив десятки місяців?
весь твій здобуток потоне у калюжі,
адже не схожий ти на світових взірців.

усе твоє життя нІкому не потрібне.
ніхто тобі і склянки не подасть.
на самоті, в старій квартирі гинеш,
ніхто не має діла до твоїх нещасть.

твоє тіло лише пожива для хробаків.
а душі ти не маєш зовсім.
ти маєш вдома лише, двох хом"яків
і мрієш прокинутись рудоволосим.

в тебе немає жодного справжнього друга,
лише два хом"яки та медіатор, на вдачу.
на обличчі - посмішка, всередині - туга,
"бо я ж по-іншому мрію, по-іншому бачу,

бо я ж по-іншому створений, я ж індивид!
я такий унікальний, ви така сіра маса...
але завжди думки про високе,красиве та суїцид
перериває клята робота, шоб вас всіх. "вільна каса"


Рецензии