Сумн часи
увесь народ в торгівлі нині.
За гроші повнії кишені,
купити можна і прихильність нені.
От бачиш, український Люде?
Як далі жити? Що далі буде?
Чекати щастя, а чи горя,
а втім, як буде Божа воля.
Бо наша доля не з базару,
її не купиш, не продаш.
Усе залежить, лиш від Бога,
тож пригадаймо «Отче наш».
Свидетельство о публикации №112120303854