Укра нським патр отам
«Патріоти» українські, що йдуть від народу.
Не вже ж справжній українець, з трибуни волає?
Сьогодні він лівий, а завтра вже правий.
Не вже ж справжній українець, тай мови не знає?
Сьогодні він ангел, а завтра лукавий.
Прислухайтесь «патріоти», як стогін лунає.
То народ наш, український, потроху згасає…
Бо зосталась з України, лиш назва, тай воля…
Як же дітям нашим жити? Яка їхня доля?
Свидетельство о публикации №112120303835