Буду я щаслива
Будь же ти щасливий, щастя теж знайду.
Лиш колись про мене, нагадають зорі,
та навіє смуток, запах матіоли…
Буду я щаслива та одне прошу,
не шукай, не треба. Все переживу.
Вітер приголубить та зітре сльозу,
в забуття віднесе, всю любов мою…
Свидетельство о публикации №112120303824