Моя Батьк вщина!

Ось  чиясь  то  Земля.  Все  поля  та  луги.
Сині  гори,  лани,  полонини,  степи…
А  он  там  в  далині,  все  сади  та  гаї,
ніби  в  казці  чудній,  показались  мені…

А  за  ними  ріка,  тихо  хвилями  грає,
як  прудкеньке  дівча,  тікає  й  тікає...
Процвітай  у  віках,  моя  рідна  Земля,
процвітай  Україно,  Батьківщино  моя!


Рецензии