Ми, народ Укра ни
Обранці народні, вихідці з еліти…
Бо не можуть рідні діти, матір не любити,
так свідомо вести в пропасть, у боргах топити.
У народу вже зосталась, лиш одна сорочка.
Ну а ви, все про одне:»Кредити, відстрочка..»
Всі закони у Державі, лиш на користь вашу.
Дай вам Бог, хоч день пожити, на зарплату нашу.
Всюди безлад, один краде, другий прикриває.
Де зникають з казни гроші, ніхто вже й не взнає.
Все приватне, у Держави нічого немає,
Ще, зосталась в нас земля, це вас і тримає.
І тоді, дорога ваша - Мальти, Емірати…
Ну а ми народ в Європу, борги віддавати…
Свидетельство о публикации №112120303778