Я пишаюсь сво ю кра ною

Я пишаюсь своєю країною
Її мовою – піснею дивною,
І річками, й гаями, й рівнинами,
І людьми її – щирими й вільними,

Вся вона – від Карпат і до моря –
Того, Чорного, теплого, синього,
Мені рідна і близька до болі –
Я пишаюсь моєю Вкраїною!


Рецензии