Люблю
коли багряний лист тремтить.
І сад, в задумі спокою чека,
шепоче:»осінь вже прийшла»...
Люблю зими я, сніжну пору,
як сніг намети наміта.
Та ріки сковані морозом,
ще й завірюха завива...
Люблю весни я, теплу пору,
як прокидається земля.
Та все в цвіту, бринить, буяє.
Ріка тремтить, немов струна...
Люблю я літа, тиху пору,
коли троянда розцвіта.
Та манить запах матіоли…
Ще й соловей в саду співа…
Свидетельство о публикации №112120303761