Новий Р к незабаром настане
Наче привид усього, що було, те болюче, гірке каяття.
Ти не думай що досі кохаю,просто знаєш, шкода мені,
що віддала тобі лиш одному, все найкраще, що мала в житті.
І душа молода, що кохала, вже не зможе так щиро кохати.
Бо образа мов прірва…безодня. Я ж не в силі її заповняти.
Не прийду я до тебе як завжди, як до місяця лине зоря.
Бо нажаль, а може на щастя, твоя пісня вже іншій луна...
Не судилося разом нам бути, роз’єдналися долі в житті.
І рушник наш весільний, на щастя я дарую сьогодні тобі…
Свидетельство о публикации №112120303747