Не бажай
Чи то друг твій чи ворог, чи брат.
Хай всміхається всім, щедра доля,
світла, добра, щаслива, без вад...
Не жадай чогось у когось,
хай щастить йому, всьому весь вік.
Чорна заздрість, корінням є всього,
що за Божим законом, є гріх…
Свидетельство о публикации №112120303734