Проблеми
у когось друзів забагато, у когось їх нема.
Хтось некрасивий, ну а хтось, за аж...
Хтось в мрії сліпо вірить, хтось ні, вважає що міраж.
Хтось злиднів вилізти не може,а хтось, в багатстві по топа...
Як кажуть:"така вже доля…" , "таке вже, воно життя…."
Свидетельство о публикации №112120303717