Кожна мить

Кожна  мить  в  житті  прекрасна,
щастя  мить  та  мить  журби.
Лиш  одна,  для  нас  нещасна,
як  втрачаєм  рідних  ми.

Коли  біль  з’їдає  сльози,
і  ридати  нема  чим.
А  в  душі  такі  морози,
як  посеред  лютих  зим.

І  туман  густий  вкриває,
наші  дні,  наші  літа.
Туга  серце  роз’їдає,
та  спотворює  життя.

Тільки  згодом,  біль  утихне,
і  зоставить  слід  в  душі.
Та  залишить,  тільки  спомин,
про  печаль,  нещастя  дні...


Рецензии