Р дная Земля
скелясті схили, Буг старий-ріка.
Горби високі, з поміж них долини
та саду яблуневого краса.
Зелений ліс,щось шепче без зупину.
В ставках по вінця, чистая вода.
Голубить сонце, мов свою дитину,
в полях доспілі золоті жита.
І цю красу я збережу, немов перлину.
І возвеличу під високі небеса...
Тобі вклоняюсь я, і серцем лину
благословенна, рідная Земля!
Свидетельство о публикации №112120303654