Я дякую Богу, за хл б на стол
за ситу сьогодні родину.
Хай Бог відвертає від нас оті дні,
Як голод «косив» Україну…
Як мати варили бур’ян дітворі,
та смерть, забирала родину.
Як збіжжя людське гнило у багні,
а нарід спухав, до загину…
Хай нині свічки, мерехтять у пітьмі,
у пам'ять, про голодну Вкраїну.
Ми дякуймо Богу, за хліб на столі,
за ситу сьогодні родину…
Свидетельство о публикации №112120303570