Одна Дорога

І знову я прийшла до краю
Того, в чому я бачу зміст,
І глибину, і суть...
                вмирає
Нехай колишнє.
                Бачу міст
Спасіння я перед собою,
Мені набридла маєта
І протиріччя, що юрбою
Думки снують,
          Та Чистота
І мудрість, що ідуть від Бога,
Нехай заповнить все Життя,
І є лише одна Дорога,
Яка веде нас в майбуття.

Нехай же сонячне проміння,
Наповнить серце й душу світлом,
Щоби посіянне насіння,
Впору зійшло, росло і квітло!

                2010
         


Рецензии