Молитва виборця

Дав нам Бог Україну,
Дав нам ниви багаті,
То чому ж ти нас, Боже,
Обділив в депутатах?

Ділять нашу країну,
Мов шуліки завзяті,
Ділять наші родини -
Роз'єднались брат з братом.

Важко чесній людині
В нас до влади попасти -
Це ж які треба гроші
Щоб в «вбік – морди» ті вкласти!

Різнобарвні палатки -
Позаставили в місті,
Але ж Боже мій правий,
Що там пишуть в листівці!

Скільки сміття та бруду
Ллють вони без упину,
Перед світом зганьбили
І себе і країну!

Якби люди робочі
Так « з'їдали» своїх же,
То давно по коморах
Тільки б бігали миші.

Обіцянки-цяцянки
Рай земний нам малюють
А як прийдуть до влади –
Знов «хатинки» мурують!

Але ж «маєм що маєм» ,
Хай хоч людяність мають -
Десь погане пробачать,
Десь і добре згадають,

На народне не заздрять,
Бо то гіркії сльози -
Дай їм Боже терпіння,
Щире серце та розум.

Щоб на прапора колір
Вже вони не зважали,
А на слово розумне
Від душі приставали.

Та щоб брались до діла,
Як єдина родина
І тоді їм віддячить
Чарівна Україна!
2006р.


Рецензии
Ех, слова б цього вірша
депутатам б у вуха.
Порозумнішали б трохи
та була б їм наука.

Серж Рубежанский   07.02.2014 18:15     Заявить о нарушении
Спасибо, да навряд ли поможет. Я его писала ещё в 2006, наивный конечно стишок.

Татьяна Боровая   07.02.2014 22:26   Заявить о нарушении