повiя

ти розповідав мені про тарифи
про ціни на бензин і цигарки
я уважно тебе слухала
як дура на прийомі у циганки
твої малюнки на руках залучали
мої малюнки на руках мовчали
ти зрідка дивився мені в очі
але мені цього було мало
ми говорили з тобою про релігію
про наркотики і пріезідентах
про твої колишніх і наших друзях
про некупленние новорічні презенти
потім ми читали вірші
спати зовсім не хотілося
ти гладив мене по руці
і сонце вже піднімалося
відкрилося вже метро
люди поспішають на роботу
ти попрощався і тихо пішов
проявивши таким чином турботу.

більше ти не дзвонив.
не приходив і не з'являвся.
знаєш, ти душевна проститутка
с такими нельзя трахаться.
можно только влюбляться.


Рецензии