Сумно...

.. не пам'ятаєш ..наче не було
твоє кохання з вітром загуло
поїхала за очі ...на край світу
рясна сльоза..і нею все полито

...не повернешся в наш принишклий дім
нехай гроза..нехай хоч з неба грім..
в обіймах іншого знайшла ти втiху
чому ж сумуєшь ..та ночами не до смiху...


Рецензии