Кохання до к нця

Неначе зорі в небесах,
Що виткнулись в небесну сушу,
Блищить вогонь в твоїх очах,
Мені він зугруває душу.

Я вдячний всюдисущій долі,
За те, що ти у мене є,
І за твій погляд мимоволі
Усе віддам своє.

За тебе, мила, я готовий
Піти в нерівний бій,
Лише, щоб погляд твій чудовий
Був завжди тільки мій.

Життям я присягаюсь
Тебе кохати до кінця,
І після смерті постараюсь
З'єднати два наші серця.


Рецензии