Трохи думок про погоду

Трохи думок про погоду.
З кавою наче тепліше.
Я не слідкую за модою,
Що там у них гарніше.

Знаю, що бути собою
Має важливе значення.
Десь зустрінешся у двобої
Сам з собою. А далі побачимо.

Талантом не є особливим
Купити новий телевізор,
Прочитати останні новини,
Чи отримати в Англію візу.

Спробуй бути яскравим та дивним.
Створи свій особливий світ.
Та спочатку бути людиною
Спробуй. Потім напишеш нам звіт.

Заповітом назвеш чи віршами –
Від того не зміниться суть.
Поділися зі мною думками
Ти. Людина – про то не забудь.

1 декабря 2012
Copyright © Оля Тигра 2012 Все права защищены


Рецензии