Recipe
Give me LSD
I have nothing else to be
Give me heroin
Give me heroin
Let it be my sin
Mary me Juana
Mary me Juana
Let me feel Nirvana
Give some cocaine
Some methamphetamine
Love me opium
With Imodium
Cure my hopeless heart
As this world is a fart.
Свидетельство о публикации №112120100139