В ТаруХанскОМ Крае Е й ЛюйБоф

А ву нас, в етвегов, ны фига жэ й.
А ны кручы гонды й гытёфо-к
А ны в Анкы БланКы й.

Натэ:

Наш ТарХан цэ О якый Даж Бог!
Из Огова йидэ прам на клад Биг щ.
А ты шо, мыргуЕш, шэ й пожРом
РомоВэйи бабкы й?

От пак да, вдарыв мынэ Господь
Бланкамы
На тапкы Ш.

Шо Ж мы гондэ большэ шэ пак робм.
Но Ж а во
СтиШата.
В Штатах.

Штатный мы Ш загсПикТильВальТиль слоф:
Всих
Но пырыдРажНым.

Ну, а Вы не в раже разве, Анка,
Шо я во стою но каля ганка...
Й плаЧу й:
Дэ Ж то мой Лучок?..

Нет. Не нада Ж ни любици й волк.
Берагчы павинны дачкы Ж.


Рецензии