Поранений птах
бо крила болять.
Розірване серце не може кохати,
кохання - мов кат.
Забутись в сумлінні покровами ночі,
віддавши весну,
Згоріти під полумям сірого вогника,
з іскрою вогню.
Надихавшись казкою літньої ночі,
і сльози бринять,
Літа молодії безжально підкошують,
тай тихо летять.
Свидетельство о публикации №112120101160