А чи у кожного у грудях серце

А чи у кожного у грудях серце б'ється?
Чи може тиша, або вітер, або хвилі?
Ще не загоїлось у когось – знову рветься.
А може злива, або камінь, або вирій?..

В когось серце надвелике тепле-тепле,
Холодніше є лютневої зими.
Любов чиясь – одразу краще в пекло.
Яку любов намалювали ми?..

28 марта 2012 
Copyright © Оля Тигра 2012 Все права защищены


Рецензии