БеСеды ЗевСав са й ЮпиЦеры й

Как скажым ятвяГам
Гамаць МЛынци Б (В Мире й ЛюБВи Зь)

Пышымо вершшы.
Рыддактор и Тигр. –
Шо, я рыдаю вж прамо й прыд Мыш? Ну-да, штыры пальцы
Шыпеть но Ж на Дич. –

А можня вывернуть душу
О так, пырыд уси? –
А я шо, струшу?  ЕК пырд псой Кит? Да, ну, вот Яша.
А в Якшы й ГанТин. –

Перед АриАлОМ все ли рамны?
Ну, если
Так себе
Жить. –

Да ведь Топора нет сётут Жебыну вбить. –
От Я й духВаю вш:
Ныц гарБузИв
Коло Гарынь. –

Да, донкихоцТВом все прам зараЖены Ж.
От я ззив соли.
А сахаРив Б? –

Ну, тут шось злое.
А Я так хотиВ Б:
Вбыты но тое… – шо з ванаЛинк?

Ну, дитКам вонь ек смачны вш камнищ,
Що тычуць ф школКах
Фси кахнюкы Ш.

Мыш ву й герРойЯхв? Так сооРудим Зь
В Рудску, та й ЖуравКУ Сь взе й, МЛын.

Фси взь обжыРайУхЦар!
Пычуць млынци Зь!
Ий дазь зайПейКанАчки сь – уф пийРийПинк. –

От мы й нажРалЛыся
С хриню мукы Ш. –
Ны нада! Не на-до!..ф школЛах прайВийТр. –
Хай сэруть нэмучы… –
В гушы й в нозДрыщ.

Нету Ш салаТов
Бес сала й солив, товАрийШь мий. –
Всё но з муки.
Быз чырвяКиф. – Яко лучКИ Зь!

ПросТуды – ныц.
Кышочок з дыр тыкщь. – Жылудочкы!.. Чыхст.
Шо в вас, гасТриТ? Шлангав клыкны. Шоб бильша шэ дырк.

Во так в Газы три жыдка паслы труну Ж Исс!
Там Ж КумРанСКИяхф сфитк!
А в Библий воны?
Ыгы. –

Прам Логии ИеШуЫ й.
Беседы на цемы ЛюБВи Зь. Шо вси ий прочли вж.
Во так прочАт Василь К
Ва в дзиРейКТары вш.

На здымКУ Сь дывы.


Рецензии