Богдана Синюк-Хват Cдамся без боя
І вірши перестану писати.
Зраду стерплю та нАсмішки твОї…
І ніколи тобі не узнати
Для чого це я так і навіщо…
Тільки небу
Повідати можу, як болить моє серце у грудях,
Як не хочеться жить на землі…
Зачорствію… Та сльоз лить не буду
По нездІйсненим мріям й весні…
************************************
Я, наверное, сдамся без боя
И стихи перестану писать
Я приму нож предательства стоя
И тебе никогда не узнать
Почему и зачем.
Только небу
Я смогу рассказать как мне больно,
Как не хочется жить на земле
Зачерствею. И плакать довольно
О несбывшейся, юной весне.
Свидетельство о публикации №112113010313
Мені сподобалося
Здоров"я Вам та кохання
З теплом і повагою,
Богдана Синюк 01.12.2012 14:05 Заявить о нарушении