У Ньому...
Мій Бог усе мені вже дав.
І навіть у часи скурботи,
Я маю радість в Ньому сповідать.
В Його Святому я торканні
Знаходжу миті каяття.
Коли турботами спустошена,
Лише Його любов наповнює сповна.
У Ньому все що маю я бажати,
Бо тільки так знаходжу я себе.
Того що мало б бути,
Того що й навіть не було,
Або ж того що є
Лише у Бозі я знайду.
Його рука мене керує
І радості з собою принисе
У митті каяття земного,
Знаходжу я спасіння радості небес,
У Ньому все що маю я бажати,
Бо тільки так знаходжу я себе.
05.11.12
Свидетельство о публикации №112112900063