Кто хочет представить наш Клуб на Мэдвине?

Увага!!!

6-8 грудня у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" проходитиме традиційний передноворічний книжковий виставка-ярмарок "Медвін: Книжковий світ - 2012".

В суботу 8 грудня, початок о 14.00, на презентаційному майданчику
заплановано поетичні читання Літературного клубу "Київ ПОЕТажний" та презентації нових книжок: клубна збірка "Пензлі різнобарв", Антоніна Спірідончева "Малолітка", Надія Чорноморець "Рум’яновида осінь", Тамара та Ольга Угнівенко "Духовний скарб українського народу" (уточнюється).


Якщо Ви хочете взяти участь у поетичних читаннях Літературного клубу "Київ ПОЕТажний" на Медвіні - повідомте про це в рецензії до матеріалу.  Пропозиція виступити стосується лише активних учасників клубу, які бувають на зустрічах.


ЗАПРОШУЄМО УСІХ,
кого цікавить творчість авторів "Києва ПОЕТажного".
Приходьте самі і приводьте друзів!


Рецензии
Друзья, обратите внимание, что начало мероприятия перенесено на 14.00.
Это время меняться уже не будет. Длительность мероприятия (чтения и презентации) - 2 часа.

Антонина Спиридончева   30.11.2012 11:37     Заявить о нарушении
Тоня, к сожалению не смогу быть - немного травмировался, стараюсь не выходить из дома.
Всем участникам желаю удачного выступления!
Жду фото и принт-отчет!

Ваш, Никоф)

Олег Никоф   07.12.2012 16:02   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.