Богдана Синюк-Хват Письмо от тебя
Так, рідні наші душі – Я і Ти.
Нажаль, не повернуть усе – і в тому діло…
Тож, більше не пиши мені листи.
Бо серце розірветься на шматки.
Так далі жити я не в змозі, бо не вмію.
До чого ж кари, біди та плітки?
За що покАрана? За що, не розумію?…
А все ж булО так просто і так ясно –
Кохав ти іншу, я й не знала кого.
Та, раптом, ти в життя моє ввірвався,
Даремно!... Я не можу рвати коло,
Яке мене стискає, як лещата…
Але твій лист опалює вогнем.
Ти місце зАйняв – то моя розплата –
У серці мОїм… І від того щем…
*****************************************
Помолчим. Ведь без слов все понятно,
Ты и я – две родные души
Только нам не вернуть все обратно
Больше писем ты мне не пиши,
А то сердце порвётся на части
И так больше я жить не смогу
Отчего же такие напасти,
Наказанье за что, не пойму.
Ведь всё было так просто и ясно.
Ты с другой, я с другим и вот, вдруг..
Ты ворвался в мою жизнь напрасно
Не смогу я порвать этот круг,
Что сжимает меня очень тесно.
Но письмо от тебя жжет огнём,
Видно прочное занял ты место
И не где-нибудь, – в сердце моём
Свидетельство о публикации №112112900108
Здоров'я Вам та довголіття
З теплом та повагою,
Богдана Синюк 29.11.2012 00:50 Заявить о нарушении