Vecais Krabis

Vecai plikai galvai,
Spalvu vairak nav,
Un par sadu lietu,
Nemil sieve man.

Gadi skrien ka zirgi,
Laimes vairak nav,
Sievieties un draugi,
Nemil varak man.

Bedas, nikni suni,
Veco viru dzen,
Milaka un berni,
Nedod naudu man.

Gribas silto gultu,
Dazreiz eskimo,
Siltu vecu gultu,
Skuki un kino.

Briedis meza laimigs,
Pavasaris nak,
Skaista jauna dama,
Atkal smaidit sak.

Vecaijs milaijs krabis,
Atkal dziesmu dzied,
Pienaks pavasaris,
Laime atkal iet,

Liliela juras krasta,
Vecaijs Krabis lien,
Nujas balta smilti,
Nesteidzoties skrien.

Bija melnaijs biznes,
Meicas bija gan,
Jaunos skaistos gados,
Vins bija huligans.

Ak laime, skaista laime,
Ar silto veju skrien?
Ka atrajs vilcens “Spilve”
Uz cito pusi vien.

Kur dzivo bagatiba,
Un milistiba iet,
Nav krabja izvirtibas,
Un citi dziesmas dzied.
Kad siltas saules liesmas,
Pliko pauri dedz,
Ta gibas nirst zem udens,
Un acis aizvert ciet.

Veca zurka sturi,
Caurums siena grauz,
Zin kur silta paika,
Un problemas ne spiez.

Neniem galva zurku,
Sarga pakalu,
Jo svetais, dargaijs caurums,
Nemaksa neko.

Glibas lemonade,
Gribas skimo,
Tad dejo sau tango,
Un valka kimano.

Ar 5 visam pirkstim,
Velos zeltu grabt,
Un svesas naudas kaudzi,
Pie sevi majas glabt.

Balta sniega virsmu,
Redzet krabjim prieks,
Tada skaista gliezna,
Ka galva nonak miegs.

Sirma veca brita,
Gudras sejas smaids,
Jusu karte bita,
Teica vecais krabis.

Zinkarigais krabis,
Smilsu krasta lien,
Un ka issalusajs lacis,
Pie janas meicas skrien.

Veca plika galva,
Zilo acu smaids,
Muitas dzive mana,
Naudu lielajs skaits.

Krabim mazins pimpis,
Pacurat vins var - 2 reizes,
Be ar skisto kaislu damu,
Netiek krabins(pimpis) gan - 2 reizes

Krabim gribas gullet,
Gultas blakus nav - 2 reizes,
Seit kaut kada svesa maita,
Nozaga gultinu man - 2 reizes,


Liela, plasa, skaista jura,
Dzimtenite man - 2 reizes,
Pazaudeju celu maijai,
Krasta mirsu gan - 2 reizes.




10.04.2012
K.Sarigins


Рецензии