Усе мине...
Погане і болюче!
Долоні згодом обмине
Отруєне колюче.
Тягар ізникне із грудей,
Очистить нас від мулу.
Посадить між добрИх людей,
ВухА спасе від гулу.
Зчастує медом запашним,
Дозволить глибоко вдихнути,
Та все, що марилось страшним,
Тепер можна забути.
Кривавий бій уже позаду,
За стінами важких віків,
Тож налаштуй себе до ладу,
Зайди у гості до батьків,
У затишку стрічай світанок,
Розплющ свій розум до любові,
Свій виживший малий останок,
Зростай в люлечку особовім.
Згорни страхи та кинь собакам,
І не жалкуй ! Іди, Маля!
Біжи у бій! Стрибай в атаку!
І не втрачай жодного дня…
Свидетельство о публикации №112112807106