Повзэ-повзэ Лиса Ж до РыбКы й
Укупым навыть во, дывысь но Ж!
Пока, ну, шо…муку зь хтось сиЕ В…во угол, дэ СциХИ Евн…
Да вот и мы жэ пак усПилы й
Пилоё влад дроВикШок фрикЗагсць.
А то а ныц ны в рыло, виш ты, ны вдоВБайНуци взе са й СМИлым Ж.
Прывет всим
З Рыловичав
ПАПрокав ны прыИмЛем
Свидетельство о публикации №112112800422