Шо вам нада, брыгада?

Корму мало наклалы й?

Гондэ во в дзень зацьменя
Да в мынэ дви вычэры вж.
А одна – та кансервы й.
А другая на нерВы Ж. Гой да выжЛукТыв дедько
Да аж тры чы талерКы й.
Да и вот натэ зельЛе: Тигра Ж Лев прамо ЕК бы-к.

оПресНоки с чесноКИ
Да а ныц ны  вмысыты
Гонды О, бачыш, в Вишну. НараЯны щэ й нибы Ш.

Ну, да вот Идра-Сита
Да за БаРина вышла вш. –
То есь как это, вишь тыф? Преса чесно скажы-к вамп? –

Одгадайтэ Ж, шо ззимшыс
Гэтой Шызко да в Митчых.
Чы-то пак чырпак кваСав? Чы й лымишкы з блынцямы, Х? –

Хы! ГотофТэСИК гОтоф
Да побыты ву морДу Сь.
Тута во ис БирЛину да ганев дид гольшынКУ Сь.

Мы спувалы вси писни.
Да оно по-фкраИньСьКИ Ш!
А ныма а ны в сракы Ж ны коша, а ны з жабМы й. –

От пак да: ву Полинкы
Да так мноГА Й полиськых
Да запевок этНичьНых Шь! – ПырыроБлюй но Ж видьМый.

Да одай мэнэ, маты, да за во Василя бы й!
Да я буду шь кохатысь
Коло кажныя хаткы вш.

Ах, Галинк ГайЛикСанДравн!
Чы ныма в вас СвикЛанКы й,
Шоб ля мни вш росТлукМачыш, чаго хлибыць ваш смачны жь? –

О! Да в нас намишалы й да намаз шэ й с корМамы,
Шо й рокСКАшыш вшэ мамы й,
Чаво шыш мыж дырКамы нь. –

В нас хлиба шо в вас Брагин:
Бог Поэзийкы дав мни зь.
КакаРузи напХалы да в овса з жытком слаткым.

А навэрх мук с пшана даш!
РазНастаЙнай пийТайНий Зь
Трэ павинна каб кашаль не хватав нават за грудзь.

А заквасак з дрощамы
Ты ны хочыш, хозяин?
Ну, шоб липш вбыты падаль вжэ Ж уфСеКую ф срацы з. –

Хай попБродэ той брагин! Хули Ж вам тая кака.
Но-оно шось СвитЛаньКа
Да вкокоШыла бляшКу Сь.

Навыть Гитлер созНавСИК,
Шо й в НавинКах кахаф всих.
Одын Рэкс но хай вжабРыть,– той сказаф сфоИм статкам. –
Да. Ныц Гитлер ны зналы
А ны ек вбыты сталинц.

ГадовЕ всюду влад вжэ Ж по ЙивРопцы-та праВВыць.
Да, от, модно, бач, стало
Жэрты в прысвяТок салко Б.

Э! Хэ-Хе! Палиць кажа:
А ты быф там…в дырКах-та? Да. Такы в Васькы жарты:
Жарым-парым та варым Ш.
Магазины но в Янав –
А нам хули пивка те. –

Ныц сыла Ж вжэ ву Сашмы.
Разам з их бисунаМы й.
Да й ий мыйМося нават…во, дывысь но, в ночвах каб.

С КабыНета Хат Табычь.
РыкПурТашь вёль БрыльЯн Тычк


Рецензии