М1н1страм

Во дзе паскуды,
****зі, уроды!
Душаць народ
Ніякой асалоды.
Круцяць і верцяць
Дурныя прыказы.
Ніхто не спытае
Ім похуй заразам!
Нахуй мне тая
Практыка школы?!
Міністры, скажу вам:
Адны піздаболы!


Рецензии