Я йду з лiта
Іду до тебе через гай,
Дощем липневим теплим вмита,
Я з літа йду, мне стрічай!
Я вся з волошок і ромашок,
А в серці сяє горицвіт,
З веселим співом райських пташок
Тобі я літній шлю привіт!
Я йду із літа, з мого літа,
Вiнок на головi із мрій,
В зелені трави вся одіта,
Кошлатить коси вітровій.
Спішу до тебе з того літа,
Де вдвох так хороше гулять,
Біжу я, сонечком .зігріта,
Тебе щоб в літо те забрать!
Свидетельство о публикации №112112700652
Де вдвох так хороше гулять,
----------------------------
Так и хочется прочитать: Спішу до тебе з того світа
Виталий Ключанский 26.03.2013 21:45 Заявить о нарушении