Пiд ясенем зелененьким

Під  ясенем  зелененьким,
Стоїть  дівча  молоденьке.
-Чому  смутні  карі  очі,
Тихо  ясень  їй  шепоче?

-Чому  завжди  ти  одна,
Ходиш  дівчино  сумна?
Тому  очі  мої плачуть,
Що  коханного не бачуть.

Десь  він  ходить стороною,
Стороною,  та  з  другою.
-Нехай  ходить, то що з того?
Ти знайди  собі  другого.

І  не  будеш  сумувати-
Другий  буде  шанувати.
І  дівчина стала  рада,
-Ой спасибі  за пораду!
 
Думала  так чи  гадала,
А усмішка  вже  заграла...


Рецензии