Дитячому вокальному коллективу В длуння

Відлунням ллється пісня по всій міській окрузі,
Лунає вільно й дивно – мов повінь навесні
Кружляє вона чайкою над містом, що на Бузі
У день погожий, сонячний, або в похмурі дні.

Та пісня відігріє вам душу в стужу люту
І вітерцем обвіє у спеку повсякчас,
Вона заплаче гірко, мов скрипочка у скруті,
Дзвінкими голосами вона відродить вас.

Летять пісні чарівні про рідну Україну,
Про синь нічного неба та квіти запашні,
І про людей чудових, їх мову солов'їну,
Що вірні і калині, і милій стороні.
Приспів:
Відлуння «Відлуння»
Від ранку до полудня
Вас піснею втішає
Дитячий дивосвіт(вітає)
«Відлуння» співає -
Немов сопілка грає,
І щирими серцями
Заполоняє світ.


Рецензии